Thursday, January 13, 2011

Hari Untuk Menunggu . . .


Hye u ol sume.. Ari ni saya agak geram gak la.. klas plak start pg, kul8..
trun je dr bilik nak g bus stop tgk2 bas tak de..bdk2 plk rmai sgt..
mmg btul la student cni ckp UPM ni Universiti Penuh Manusia..
aduii..dlm hati dh bkata "pg2 lg bas dh buat hal, nmpk gayanye tiap2 pg mcm ni la nnt" kls plk byk yg kul8..


tp nsib baik la aku diantara yg terer dlm menempuh pintu bas..huhu..
pas 15 minit tggu, bas pn ade..tp mmg kne rebut la..
yg x smpt tu tpaksa la tggu bas len..penat btul menunggu n tpaksa b'rebut2 ni..


Lagi 1 hal yg b'kaitan dgn title kt atas ni n b'kaitan dgn mood geram aku ni sbb kne tggu mamak kat cafe buat roti telur tuk aku..
padahal aku order 1 je..aku bdiri duk dpn dia mcm tak wjd..
2-3 kali aku repeat order..tp tak de hasil..geramnye..
dia ingt aku ni sje2 je ke duk dpn dia..org len leh plk dia bg order..
lme gak aku tggu..nak je aku sound mamak tu..aduiii...sabar je la..


Tak best nye la klu asik mcm ni..dlm hidup skrg ni sume nk kne cpt n bersaing dgn org lain..
so klu lmbt tu nsb la..tggu la turn anda..tu pn klu sabar la kn..

p/s: Penantian ni 1 penyeksaan..kesabaran amat diperlukan..~ peace~


~ ape2 pn hidup kne hepi - kechik-molek ~




2 comments:

anamizu said...

mmg student life yg x bpe senang mcm kite ni kene rempuh pintu bas utk berjaya mndpt tmpt di ats bas itu..hihi
cik ana dlu kat usm pun kene rebut2..hihi

latest entry : |penyimpan mohor besar raja-raja dah takde??|

Nour Akmal said...

cik ana: tu la kan..ape blh bt..student life mmg mcm ni..terima la seadanya..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...