Sunday, January 30, 2011

~ Rindu sangat2..teruja! huhu ~



salam u ol..

rajinnya saya ni..pagi2 lagi dah update blog..
ni la namanya gila b'blogging..huhu..
sebenarnya tengah siap2 nak balik kampung ni..
waaaa...rindu kat mak dan ayah..
padahal dari hari jumaat dah cuti..
gatal nak balik lambat2..
hostel pun dah sunyi sepi..kawan2 yang duduk jauh dah lama sampai ke kampung..
saya juga masih disini..
buang tebiat agaknya saya ni..


apa2 pun hari ni nak balik juga..
dah tahan nak balik kampung ni..
padahal bukan jauh sangat pun..huhu
UPM Serdang - Banting, Selangor..
huhu..dekat je kan..naik kereta cuma 1jam je..


tapi memandangkan saya naik pengangkutan awam..
penambahan masa adalah sehingga 4 jam..
haaaa...lama tak???
tapi nasib baik pengangkutan awam ada..kalau tak???
rasa2 bapa jam ye kalau jalan kaki..huhu..


kalau gerak pagi, petang2 baru sampai rumah..
penat gila....!!!padahal dekat je pun kampung saya tu..
ni yang buat saya malas nak balik ni..
tapi disebabkan saya ni anak yang berdikari, balik sendiri la..
huhuhu..poyo lagi...=p


ok..dah banyak membebel ni..nanti terlepas pula bas..
rugi masa..huhu..


*MAK, AYAH......NANTIKAN KEPULANGAN ANAK MU INI YANG JAUH DIPERANTAUAN...*
(statement tak boleh blaaaa...)






5 comments:

saya_arief said...

balik kampung...
ooooo.balik kampung..
;p

chentaMAYA said...

jalan snie n folow~

Along Usop said...

hukk... Along takdapat balik pon..
hujan dari pagi sampai skang ni...

LehaMY said...

bestnya dapat balik kampung! . hehhe . selamat menikmati cuti kat kg .

Nour Akmal said...

sudah selamat sampai di kampung halaman semalam..
baru dapat on9..huhu...=p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...