Thursday, January 27, 2011

BEN ASHAARI BLOG


salam u ol..

entry ini adalah tentang
pembubaran blog list BEN ASHAARI dan blog list terbaru..
saja nak join..sebab saya ni blogger baru..
so kalau korang nak join jugak dan merasa blog list korang dimuatkan...
klik sini


ok..secara ringkasnye saya nak beritahu tentang apa yang diperlukan...
dalam sehari sekurang2nya saya akan update 2 entry atau lebih..
memang selalu akan update blog..


blog saya masih baru..
dekat 3 minggu blog saya diwujudkan..ni entry saya yang pertama..
nak tengok sila la klik sini...
dan jumlah entry sehingga kini adalah 30 entry..


saya berminat berada dalam blog list BEN ASHAARI kerana ia memberi peluang kepada saya, blogger baru untuk mencari idea baru sambil mempromosikan blog..dan dapat bertukar2 pandangan dengan blogger yang lain..nak gak merasa dimuatkan dalam blog BEN ASHAARI ni..huhuhu...=)

kalau blog KECHIK ITU COMEL ni popular adalah 1 bonus untuk saya..
memang diimpikan blog saya diterima oleh semua blogger yang lain..


ok..cukup la sampai sini..
banyak sangat membebel..=)



4 comments:

hasrul hassan said...

Salam ... wahhh peminat Ben Ashaari ke? Hmm bertuah betul dapat masuk bloglist dia.. hebat hebat. Lepas ni .. blog ni akan lebih meletup la yer.

http://hasrulhassan.blogspot.com

Salam perkenalan dari blog Bangku Kosong.

Lulu caldina said...

Semoga berjaya disenaraikan dalam bloglist En. Ben..

Nour Akmal said...

hasrul hassan:

wa'salam..
memang peminat blog bro ben..
sentiasa follow blog dia..
hope macam tu la..thanks..=)

Nour Akmal said...

lulu caldina:

thanks for ur wish..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...