Sunday, November 27, 2011

(36 Gambar) Sidang Media Anugerah Bintang Popular Berita Harian Bersama Artis

assalamualaikum u ol..


pejam celik dah hari ahad kan..
ape aktiviti korang hari ni ye..
pagi ni KIC mulakan aktiviti dengan mengupdate blog..
beberapa hari yang lalu..
telah berlangsungnya sidang media bersama artis bersempena
Anugerah bintang Popular Berita Harian 25 (ABPBH)..
ramai artis yang hadir dan memeriahkan majlis..
calon2 yang layak di undi pun dah disiarkan di 
akhbar Berita Harian..
korang boleh lah pilih calon yang korang suka..=)
jom kita layan gambar2 menarik antara artis yang hadir pada majlis ni..
sumber dari MiG Online..










































P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

2 comments:

aKSARAfENDI said...

laaa.msh ada ke si shahir tu..igtkan da xmo trlibat ngn dnia seni lg da

Nizam Ijam said...

hehehe nealofa... comel gler..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...