Thursday, November 24, 2011

(Gambar) Pasangan Yang Hot Di Anugerah FFM24

assalamualaikum u ol..

sebelum ni KIC ada post tentang 
memang cantik2 semuanya..melaram dengan pakaian yang indah2..
so hari ni KIC nak tunjuk pula gambar pasangan yang hot 
yang hadir di FFM24 hari tu..
korang layankan je la ye gambar2 ni semua...huhuhu...




















yang mana 1 pilihan korang...?huhuhu...

sumber: Mkstreet & MiG Online

P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

14 comments:

mishnurlin said...

kita suka asyraf muslim..

Phat said...

kurus nya lisdawati..maintain tp nape fauzi nawawi ada jugak skandal x paham ;-)

Lea Isnawi said...

sy pilih ashraf muslim dan wife!

Mila Ahmad said...

mila pilih tiz dgn remy, sweet sgt!

D'ya Marshmello said...

suka dgn pasangan tiz zaqyah n remy ishak! owhhh, sweet gituu lolz XD

JOM SINGGAH & KOMEN : Siapa Nak Free Photoshoot ?

Nizam said...

wah..kalau dah nama artis pegi mana org tangkap gambar..
tapi macam tak best kan sebab g mana2 org tgk...hehehehe..

Aida Azryn said...

makin berseri2 ashraf muslim n wife dia. :)

tsuthesupersonic said...

awal ngan scha. <3 :)

tsuthesupersonic said...

awal ngan scha. <3 :)

efa said...

suka asyraf muslim ngn wife dya :) sweet

princess ayu said...

lisda and fauzi...nampak cool and sepadan

jum tingkatkan trafik blog dengan join segment bloglist anastasyea.com

ima althafunnisa' said...

Asyraf muslim dan wife nampak bahagia sangat.. sopan je..

tapi wife baru Salleh Yaacob tu pakai tshirt je ke majlis camtu.. huhu

ishiko said...

ashraf muslim dh bwk wife dye dah///
ehhehehee

oli-go said...

ofkos la asyraf muslim..heheehhee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...