Monday, November 28, 2011

6 Gambar Panas Khairul Fahmi (Apek) & Shida Harmi

assalamualaikum u ol...




pagi ni bangun dengan perasaan kecewa..
sebab malam tadi tengok Malaysia kalah lawan dengan Bahrain 2-3..
dah elok2 malaysia mendahului 2-0..tapi disebabkan kecuaian 
pemain2 sendiri dan agak leka dengan mata 2-0 tu..
dalam masa 5 minit je Bahrain sumbat 3 gol dengan jumlah pemain hanya 10 orang..
korang fikir sendiri lah ye macam mana situasi tu boleh berlaku..
KIC malas nak cerita tentang isu kekalahan tu lagi..
tapi KIC nak cerita tentang isu gambar Khairul Fahmi ni dengan
seorang gadis bernama Shida Harmi..
siapa Shida Harmi ni?
pada yang tak kenal tu, Shida Harmi ni pernah disebut2 semasa 
perpisahan Khairul Fahmi & Jejari Runcing..
apa2 pun korang nilai lah sendiri gambar ni ye..









yang ni pula adalah dua screenshot Blcakberry Messenger BBM yang diterima..
dipercayai antara Khairul Fahmi & juga Shida Harmi yang berlaku sekitar ogos lalu..






korang fikir lah sendiri ye..
KIC malas nak komen panjang2 ni..
perempuan yang hantar BBM ni ugut nak tunjuk 
gambar pernah tidur dengan Khairul Fahmi..
emmmmm...


ehsan gambar: RotiKaya.com

P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

20 comments:

mishnurlin said...

muka shida ni nak iras rosma af la.. hehehe

izza said...

huh...mmg jatuh populariti apek tu..rosak rosak...hampehhhh..~~

Saiazuan said...

ouch~ apek2.. jgn la wat hal

kusyi said...

huaaaa.... itula kfcm.. dulu dgn kak elia okay je.. zzz... kusyi dahlah minat dia .. bila tengok gambar ni.. hampeh. benci tau! huhu.. nmpaknya joseph kalang tie masih berada di hatiku.. huahua..

cik ika said...

kecewa//bwu mimpi apek ml td..:(

✿ ayda sweetie luv's ✿™ said...

cm tak cayer tuh KFC , hmm..cian die , mntang2 la fahmi da famous smue org nak jtuhkan die , geli jew ppuan tuhh , ex tunang die lgi cntekk

asma amalina said...

errr , no coment =,=

Mila Ahmad said...

macam2 lah apek ni

minyak kelapa dara said...

Bila dah social dan over-social cam2 bleh kuar..

Rozuan Ismail said...

ini kira kes lupa diri ke apa ni.apsal byk sgt kes kontroversi.

Cik Tie@Akak said...

bila dah pemes sikit,mula lupa diri..

Aku Mad said...

hahahaha.. cubaan..

aien hermionie said...

yang perempuan tue x malu ke nak aibkan diri sendiri sebar gambar cam tue..

Marissa Elena said...

Shida Harmi ni macam nak populariti je ==' takkan dia tak malu kot sebarkan gambar dia dgn kf semua .

jue eddy said...

semoga kfcm berubah., aminn.
kite hanye mampu mendoakan jee..
papepon tetap sokong kfcm n team malaysia ! do the best for malaysia ! :)

jue eddy said...

semoga kfcm berubah., aminn.
kite hanye mampu mendoakan jee..
papepon tetap sokong kfcm n team malaysia ! do the best for malaysia ! :)

nana said...

apek xsedar diri..pompuan seksi cam nih nk wat bini huh !!!

utamasoff2u said...

salam semua sebenarnya kita tak patut buka aib orang satu dosa dah , kedua kita kalu berita tak betul fitnah. Ingatlah dosa fitnah tuh lebih besar daripada membunuh. Lebih baik kita diamkan je. Takut2 nnti Allah pula buka aib kita..selamat beramal..fikir2kan. Baik fikir yang membawa positif je..

Norah Hatem said...

apsal la orang suka jaga tepi kain orang.. klw dia nak buat dosa, biarlah diorang, yg sibuk nak sebarkan ni.. dah baik sangat ke diri tuu..

Anonymous said...

Menyampah aQ.. dlu bkn men lg.. x lupa dri konon.. the fuck lh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...