Saturday, November 26, 2011

Wajah Terbaru Anak Rita Rudaini & Aidil Zafuan

assalamualaikum u ol..


terbaru Rita dan Suami, Aidil telah bercuti di sebuah pulau peranginan di Sabah..
tak silap KIC kat Kapalai Dive Resort..dekat2 dengan Sipadan..
tempat tu memang cantik..
KIC tak berapa pasti berapa lama mereka bercuti di sana..
suka tengok gelagat dua anak Rita, Ryan & Arjuna..
memang nampak kebahagiaan di muka pasangan ni..=)
jom kita layan gambar terbaru anak Rita & Aidil ni..
KIC jumpa gambar ni kat twitter kak Rita..
jom kita beramai follow twitter @AiritRudaini




















P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

7 comments:

siti said...

sweet couple..suka2

Halimatun Sa'adiah said...

maintain je rita tu wlpon anak da 3..

Mila Ahmad said...

suka tgk diAowang nie
sweet couple <3

Ihsan Arifin said...

besau nanti mesti terror main bola macam bapakkkkkk kah kah kah

kusyi said...

wahh...yang sulong tu, sbijik cam aidiL! huhu..

sarah rashidi said...

wah!!!suka sesangat ngan dorang nie.memang sweet habis.walaupun macam2 dugaan dorang still happy.hope sangat happy sampai biler2

nik rosmawati said...

sukanya tgk mereka bhagia.
suka tgk rita rudaini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...