Wednesday, November 30, 2011

(Gambar) Anak Sasha Saidin & Salyo

assalamualaikum u ol..

korang mesti dah lama kan tak dengar cerita tentang bekas penyayi
kumpulan Elite ni kan..
lagipun Sasha dah tak aktif dalam industri hiburan..
KIC cuma mengikuti perkembangan Sasha ni ti twitter..
korang follow lah twitter @sashasaidin ..
tapi pada yang rindu pada Sasha ni, KIC nak update gambar2 anak
kepada pasangan Sasha & Salyo ni..
memang comel tau..
tak silap KIC nama anak Sasha ni Arya..
dah besar dah kan..
comel pula tu...=)











P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ



9 comments:

sarah mohamad said...

Olohhh Olohhh comel bangat! Besar ni mesti jadi hensem boy ni hehehe

ieda said...

salam kenal dari akak

aah lahhh cumei anak dia
hurmm muka mix kan .. 3 benua tuu :)

kakchik@ella said...

jumpa kat airport jakarta aritu. mmg hensem budak kecik ni.

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

aloloolo, comel lah anak dia!

Cik Bambam said...

kecik2 dah comel...
besar2 jd mcm aaron aziz ek..hehehe

KuNanGKuNanG said...

hensemnye...:)

cik violet said...

alamak..nsem laaa

WK Huliana WR said...

mmg comel anak sasha ni, mak darah omputih, ayh jawa, mmg comel la...

yna fazlyna said...

comel sesangt putih melepak macm sasha jugakkan....

http://ceritacintayna.blogspot.com/2011/12/melangkah-setapak-lagi-dalam-hidup.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...