Thursday, November 10, 2011

(Gambar) Pra Perkahwinan Zahiril Adzim & Shera Aiyob

assalamualaikum u ol..


pada tanggal 19 November ni pasangan Zahiril Adzim & Shera Aiyob 
akan disatukan sebagai suami isteri..
majlis meraikan pengantin pula akan diraikan keesokkan harinya di
Ipoh, Perak..
semoga majlis pasangan ni akan berjalan dengan lancar..=)
KIC nak kongsi dengan korang
gambar pra perkahwinan Zahiril & Shera yang sangat sweet..


















sumber gambar: SSgraphy

P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

7 comments:

✿ ayda sweetie luv's ✿™ said...

sweet seyh downg , hehe

reyna said...

wah syok nyaa nanak macam tu jugak hihi segak noh pompuan tu ,,

Mila Ahmad said...

memg tunggu jerk KIC buat pre wedding zahiril nie, diaowang ni memg sweet suka tgk!

zahidah seran said...

klasik...=)

Ceritera Anak Sampah said...

SWEET! luv it..

CinderLaLa said...

nak share yer utk ilham photoshoot.. TQ.. :)

Atiqah Razak said...

alahai kacaknyaa :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...