Thursday, November 10, 2011

Amy Search Nasihat Nabila Jaga Tingkah Laku

assalamualaikum u ol..



sebelum ni KIC ade post tentang
mungkin ramai yang dah tahu tentang isu pelakon bercium di parti Halloween bulan lepas..
ramai juga yang meneka betul..ramai juga yang tak tahu..
tapi sapa yang tak kenal kalau KIC sebut tentang anak Amy Search..
mesti ramai yang kenal kan..
siapa lagi kalau bukan Nabila Huda..
baru2 ini gambar bercium dan bersosial pelakon wanita ni 
telah tersebar luas di laman2 blog..
ini juga telah menimbulkan kemarahan artis wanita ni yang dilepas kan di
ruangan twitter milik nya..
tapi nak buat macam mana kan..benda dah jadi..
sebelum buat tu baik fikir dulu kan..
nak tak nak Amy Search, bapa kepada Nabila tampil untuk bagi 
penjelasan tentang isu anak nya itu..


"Saya tidak tahu tentang gambar-gambar itu, tapi sebagai bapa saya berharap dia menjaga tingkah lakunya kerana dia seorang perempuan. Dia yang memilih untuk menjadi selebriti dan seharusnya dia menjaga kerjaya dan fokus dengan apa yang dia ada sekarang. Saya harap dia tidak melarikan diri daripada kesilapan yang telah dilakukan dan bertanggungjawab dengan apa yang telah berlaku."








sumber: Mstar

P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

3 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

teruk dah artis zmn skrg

Phat said...

cabaran betul nak didik n jaga anak perempuan sekarang...semoga phat dapat bimbing anak phat nanti

Cik Rose Cute said...

hish!!!...cam tak caya Nabila cam gitu...Kesian Amy...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...