Thursday, November 17, 2011

Aksi Ghairah Jasmin Hamid & Aaron Aziz

assalamualaikum u ol..

alamak..aksi ghairah apa pula ni..
tapi ini bukan aksi ghairah yang betul2 ye..
cuma lakonan dalam pementasan Badai semalam yang di bintangi oleh 
Aaron Aziz, Erra Fazira dan Umie Aida..
aksi ghairah ni adalah salah satu babak dalam teater ni antara 
Aaron Aziz dan Jasmin Hamid..
nampak memang menjadi betul lah lakonan mereka ni..
ni baru dalam gambar..
kalau yang real mesti lagi best kan..
mesti gempak lakonan mantap dari Aaron Aziz, Erra Fazira dan Umie Aida ni..
kalau ada sapa2 yang nak tengaok pementasan badai semalam ni,
boleh lah membuat pembelian di www.ticket2u.biz
pementasan ni diadakan di Istana budaya dengan harga tiket RM30 hingga RM300..









sumber gambar: Gua


P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

4 comments:

pena rozie said...

wow...Ghairahnyer....

miss kinah said...

pergh.... gilakkk..hahaha

fieda said...

eii..teruknya...

Anonymous said...

CERITA MACAM NI NAK SURUH PI TENGOK??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...