Friday, November 18, 2011

(Gambar) Mesranya Miera Liyana & Shahz Jazle di Sidang Media Filem Azura 2011

assalamualaikum u ol..


gambar ini diambil semasa sidang media Filem Azura 2012..
Miera Liyana dikatakan menemani buah hatinya, Shahz Jazle..
kebetulan dah datang tu, mata semua tertumpu pada pasangan yang sedang hangat bercinta ni..
untuk pengetahuan korang, Filem Azura 2012 ni adalah
lakonan Shahz Jazle dan Neelofa..
filem ni akan ditayangkan pada 2 Februari 2012 nanti..
jom kita tengok kemesraan pasangan ni yang telah merancang untuk bertunang..
tapi tarikh masih belum ditetapkan..










sumber gambar: RotiKaya


P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

5 comments:

Cik Kamoo said...

muka dia cantik sgt, tp bila tengok dia terlalu seksi, rasa seksa mata nie. dah lupa awek nie berlakon filem apa ar.....

reyna said...

amboi bahagianyaa dorang

TheTruth said...

sweet now, burn in hell later :-)

Mila Ahmad said...

semoga bahagialah hendaknya

Ceritera Anak Sampah said...

alaa tomey2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...