Friday, November 4, 2011

(Gambar) Mesranya Fasha Sandha Dan Johan Asari

assalamualaikum u ol..


wahhh..bukan main mesra lagi pelakon Johan Asari dan juga Fasha Sandha ni..
mereka dikatakan rapat selepas sama2 terlibat dalam drama Cinta Elysa..
keakraban mereka berdua ni juga dikatakan penyebab kepada 
keretakan hubungan Johan dan Izreen..
KIC malas nak komen tentang isu ni..
sebab dah agak basi kot..huhu..
KIC cuma nak tunjuk kemesraan antara Johan Dan Fasha sekarang ni..
tapi korang jangan pula salah anggap..
mungkin mereka ni memang berkawan rapat..
















mesra kan..???
huhuhu...=)
suka tengok Johan Asari ni..
sweet je..


P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

7 comments:

cik ika said...

mesra giler la..cmne la ta mngamuk si izreen uh...

eB ezrin said...

;p

BeloG MTT said...

Johan ni memang minat giler dengan Fasha Sanda ni sebelum dia berlakon lagi..Tu yang bila dapat jadi hero and heroin jadi terkesima tu.. Hehe

Suka Johan Asari ni,sweet giler..Dia berlakon pon selamber dek jer takde control control :)

Atiqah Rzk said...

kita pun suka tgk johan asari ni <3

FYA PELANG! said...

tp, knp fasha :'(


suke johann. tapi, :(

Why Farouk said...

tp johan tu pakwe org.. jgn la mesra sgt johan n fasha oi..

Zie said...

Gaya lakonan macam Q haidar ...jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...