Monday, November 14, 2011

Gambar Azza Elite Bertudung

assalamualaikum u ol..


KIC suka tegok artis sekrang yang dah mula berubah kearah kebaikan..
ramai yang dah berhijab..
contohnya macam Diana Amir, Siti Nur Diana, Akma AF, dan ramai lagi lah..
manis sungguh mereka ni bertudung..
sebelum ni ada diadakan Jom Heboh di Kelantan dan artis2 di minta menutup aurat..
walaupun bukan dengan kehendak sendiri, tapi mereka kelihatan cantik bertudung..
contohnya macam Azza Elite..
walaupun hanya bertudung di jom heboh, 
kita doakan lah moga hati nya terbuka untuk bertudung selamanya..
cantik azza elite bertudung..









cantik kan kalau Azza ni terus bertudung...???


P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

6 comments:

Cik Rose Cute said...

cantik la....Azza bertudung....

dilazfamily said...

comel bile bertudung.semoga ramai lagi artis bertudung dengan seikhlas hati

Azlan Hasan said...

cantik2..nie ke gmbar kat jom heboh kelantan tu???hehehe

Regards,
-Strider-

fieda said...

dorang ni nmpk sgt sopan kalau bertudung..heran yg pakai bju mcm tak cukup kain tu dorang selesa plk ye..alangkah manisnya kalau bertudung...

KuNanGKuNanG said...

cantik sgt2....mudah2han terbuka hatinya tuk trs bertudung.

mumui said...

sweet...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...