Friday, November 18, 2011

Aishwarya Rai Selamat Lahirkan Bayi Perempuan

assalamualaikum u ol..




mungkin ramai yang dah tahu tentang berita gembira ni..
mungkin ramai juga peminat pelakon Bollywood ni tidak tahu yang 
Aishwarya Rai telah selamat melahirkan Bayi perempuan semalam..
dah tentulah yang paling gembira adalah Abhishek Bachchan dan juga Amitabh Bachan..
masing2 dah jadi ayah dan atok..
mesti comel anak pasangan ni kan..









tahniah KIC ucapkan pada pasangan yang hot ni..
tak sabar nak tengok baby girl pasangan ni..
nanti dah ada gambar baby pasangan ni..KIC update ye..


P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

2 comments:

mynameismy said...

dah kuar dah baby? beshnyeeee!!!

Mra Mastura said...

x sbr nk tgok gmbr baby dy jugakk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...