Thursday, November 17, 2011

Imej Baru Najwa Latif

assalamualaikum u ol..


kalau nak jadi artis kena lah ada style yang tersendiri kan..
begitu juga dengan Najwa Latif..
walaupun usianya baru 16 tahun, tapi dia perlu bijak dari segi penampilan..
usia yang muda bukan alasan dalam menampilkan imej yang bersesuaian..
baru2 ini Najwa Latif tampil dengan imej yang agak pelik di ASK 2011..
ramai yang kritik..ramai juga yang bagi sokongan..
begitu juga dengan penampilannya di AIM18..
jom kita dengar apa kata Najwa Latif tentang imej nya sekarang..


"Saya masih baru sebagai seorang penyanyi dan masih menyesuaikan diri dan ketika ini saya rasa imej yang saya bawa bersesuaian dengan saya. Tambahan pula saya masih bersekolah dan perlu menjaga pemakaian kerana sedar menjadi perhatian umum dan paling penting saya selesa ketika menggayakan sesuatu pakaian itu."



Najwa Latif di ASK 2011




Najwa Latif di AIM 18


P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

4 comments:

kusyi said...

yang AIM tu, oke la.. sesuai dgn umur dia. tp, yang kat atas tu, cam pelik je. xsesuai la. apesal tak cuba imej ana rafali je. mesti cute. :)

tiQz said...

i guess, rmai yg jealous kat dia ni r.. tu yg byk dia kne kutuk... hurm..

Cik Rose Cute said...

Tak per muda lagi...Ada masa boleh ubah style

Anonymous said...

http://www.najwalatif.host56.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...