Friday, November 18, 2011

(Gambar) Anak Kedua Daphne Iking yang Berusia Sebulan

assalamualaikum u ol..



Daphne Iking dan suaminya, Azmi @ Joe


dah sebulan usia bayi pengacara dan pelakon 
Daphne Iking, 32 tahun atau nama islamnya Dahlia ni ye..
baru sekarang KIC dapat tengok wajah bayi comelnya ni..
dia selamat melahirkan cahaya mata perempuan bernama Iman Danielle Iking Azmi..
bayi perempuan comel ni adalah hasil perkongsian nya dengan suami keduanya Azmi @ joe..
sebelum ni Daphne telah dikurniakan cahaya mata perempuan hasil perkahwinan terdahulu..
anak pertamanya bernama Isobel Danielle..





Isobel, anak pertama Daphne Iking..


Sumber gambar: Murai.com


P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

4 comments:

cik violet said...

:)

reyna said...

anak pertama dia ni cina la erk,,suami dia dulu cina kan

KIC said...

reyna:

yup...=)

Leods said...

Eerrrr ank k2 pon mcm cina jugak...:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...