Friday, November 25, 2011

(Gambar) Lisa Surihani Di Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2011

assalamualaikum u ol..


Lisa Surihani ni memang comel kan..?
pada peminat setia Lisa Surihani, jangan lupa saksikan filem terbaru 
Lisa Surihani, Ombak Rindu yang akan ditayangkan di pawagam tak lama lagi..
Lisa akan berlakon di samping Aaron Aziz dan Maya Karin..
kali ni watak yang dibawa oleh Lisa adalah watak antagonis..
lain dari yang lain ni..
haaa..korang kena tengok tau..
so kali ni KIC nak tunjuk gambar terbaru Lisa sempena sidang media
Anugerah Bintang Popular Berita Harian 25..
Lisa tersenarai dalam top 5 tau..
so boleh lah undi sekarang dalam akhbar berita harian mulai hari ini..














P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

3 comments:

kakchik@ella said...

She is so beautiful tapi skrg dah ada Neelofa yg lebih cantek.

EJA said...

slimnya badan dia..

Azlan Hasan said...

cute giler dier nie..hehe

Regards,
-Strider-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...