Tuesday, November 8, 2011

Gambar Panas Artis Wanita & Lelaki "Penyelam"

assalamaualikum u ol..


gambar bercium artis wanita ni dah jadi isu panas sekarang..
ramai juga yang dah tahu tentang isu ini..
Artis wanita ni dikatakan melakukan aksi bercium dengan lelaki 'penyelam' 
yang telah disiarkan dalam program television Galaksi baru2 ini..
gambar2 ini menimbulkan rasa tidak senang semua peminat dan juga penonton rancangan itu..
artis ini dikatakan menyambut parti Hallowen bersama rakan 
di sebuah pusat peranginan di Pulau Tioman..

artis wanita ni baru sahaja memegang status janda selepas menfailkan penceraian di mahkamah..
artis ini mempunyai anak hasil perkahwinan nya sebelum ini..
lelaki 'penyelam' yang bergambar bersama artis itu berumur lingkungan 19-20 tahun..
artis wanita ni memang minati lelaki 'penyelam' ni..
tak hairan lah kalau dia boleh bergambar bercium macam tu kan..
mungkin ini juga dikatakan kerana artis wanita ni agak tertekan selepas bercerai dengan 
suaminya sebelum ni..






P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ


6 comments:

YAYA AZURA said...

sape artis pompuan tu ?
hhihi..ketinggalan..xtau pape..^^

KIC said...

anak kepada penyanyi rock terkenal..opppsss..tp masih lagi tak ada kepastian dr tuan punya badan..kita tunggu....

yqnq ellyana said...

mcm2 laa dunia skang kan

alinac lover said...

nabila ye

Saiazuan said...

hmm tak ambek tau hal orng lain.. huhu

Anonymous said...

kita tunggu nanti pulau tioman dilanda tsunami..biar mereka2 tu mampos..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...