Monday, November 21, 2011

(Gambar) Majlis Pernikahan Ezlynn & Adam Fahmy

assalamualaikum u ol..



semalam bukan Zahiril Adzim & Shera Aiyob dan juga
Michelle & Deqwan je yang melangsungkan perkahwinan..
penyanyi yang popular dengan lagu Hye2 Bye2 ni pun sama juga..
Ezlynn telah memilih tarikh 20.11.2011
untuk diijabkabulkan dengan jejaka pilihan hatinya, 
Adam Fahmy yang juga pengurus peribadinya..
dengan sekali lafaz sahaja, Ezlynn sah menjadi isteri kepada Adam Fahmy..
Ezlynn menerima wang hantaran sebanyak RM20,020.20 dan mas kahwin RM80..
tahniah KIC ucapkan kepada Ezlynn dan suami..=)





P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ


1 comment:

sab said...

bile la sab pulak yg nak kawen. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Singgah Sini