Wednesday, November 16, 2011

(Gambar) Perkahwinan Elliza AF3

assalamualaikum u ol..


mungkin ramai yang tidak tahu tentang perkahwinan bekas pelajar Akademi Fantasia ni..
sebab KIC pun baru juga tahu..huhuhu..
nak kata ketinggalan pun ye juga sebab 
KIC tak tau pun yang Elliza ni dah bertunang tahun lepas, 19.12.10..
mungkin sebab masa tu KIC tak ada blog..
tu yang tak berapa mengikuti perkembangan artis ni..
padahal KIC agak minat dengan Elliza ni..
apa2 pun KIC ucapkan tahniah lah pada 
Elliza dan juga pasangannya yang juga pengurus nya sendiri..
comel pasangan ni..
mereka telah disatukan pada 11.11.11..
ramai artis pilih tarikh ni untuk berkahwin..
Dira Melodi pun nikah pada tarikh yang sama..
jom kita tengok gambar perkahwinan pasangan yang comel ni..








P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

6 comments:

Azlan Hasan said...

owh..bagus laa..at least xde kawin sorok2..hehehe

Regards,
-Strider-

Phat said...

tahniah eliza

fieda said...

la..elliza dh kawin..tahniah..:)

meLLy! said...

secocok :D

Lia Irdelia said...

eh yeker..
baru tau.
huhu

cik najihah said...

seronok tengok muke laki die..gembire je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...