Tuesday, November 1, 2011

Siapakah Yang Layak Untuk Soffiya?

assalamualaikum u ol..




mesti ramai antara korang ni peminat drama bersiri Soffiya yang
menemui penonton setiap Isnin - Khamis pada jam 7 malam di TV3..
KIC memang meminati drama bersiri ni dari mula lagi di tayangkan..
tak lama lagi drama ni akan melabuhkan tirai..
macam mana lah ye penghujung cerita ni..
yang best nya kita di beri peluang untuk memilih siapakah yang layak untuk 
Soffiya lakonan Tiz Zaqyah..
adakah Kamal @ Azhar Sulaiman atau pun Ilyas @ Fizo Omar..?
penonton setia TV3 diberi pilihan untuk memilih lelaki mana yang layak untuk Soffiya..
yang bestnya undian korang tu akan jadi penentu pada kebahagiaan di akhir episod..
sekarang ni Soffiya dibelenggu sama ada untuk menerima Ilyas cinta pertamanya, 
atau Kamal, suami yang telah memberi kasih sayang tanpa tolok bandingan?
dua2 nya merebut cinta Soffiya..tapi siapakah yang layak..???
jom UNDI...=)

korang semua boleh membuat undian di http://apps.tv3.com.my/soffiya/
mudah je..KIC dah undi..
tapi undian KIC adalah rahsia..=)
huhuhu...
kalau korang suka Soffiya dengan suaminya, Kamal undilah Azhar Sulaiman..
kalau suka Soffiya bersama Ilyas, undilah Fizo Omar..
saingat sedang sengit sekarang ni..=)

tapi KIC macam lagi suka Soffiya dengan Kamal je...opppssss...huhuhu...=p
korang pula...???




P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

7 comments:

cik ika said...

tak tahu lar nk pilih yg mne~~

Cik Rose Cute said...

suka fizo kot...

NMH said...

dua- dua tak leh? haha..memang best cite ni tapi tyme balik jela boleh layan..huu

Neph said...

ader satu lg calon...pergi kt blog ambe...cari yer....

cik pulau said...

layan kadang2 je..
so x tau sgt citer ni n xtau nak pilih mana..
haahha

Mila Ahmad said...

xsabar nak tunggu ending cite nie

hawiz said...

tgk jap je ritu....xtau sape..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...