Wednesday, November 16, 2011

Gambar Sarimah Ibrahim & Kekasih Baru

assalamualaikum u ol..

dah lama dah Sarimah Ibrahim ni menyendiri..
lepas bercerai dengan suami omputih tu terus Sarimah menyepi tanpa kisah cinta..
tapi baru2 ni kat AIM18 Sarimah ditemani dengan jejaka yang hensom tau..
mat saleh juga lah..
wahhh..taste Sarimah tetap tak berubah ye..
tetap juga memilih mat saleh..
ok lah tu, asalkan dia bahagia..
nak tengok gambar kekasih baru Sarimah ni..?
memang segak dan bergaya orang nya..huhuhu..




P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

3 comments:

eB ezrin said...

xleh tgk la

Zie said...

cari mat salleh jugak ker?

zahidah seran said...

erk.xtau pun dia dah cerai.
lagi ketinggalan zaman..=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...