Tuesday, November 29, 2011

Anang Melamar Ashanty Atas Kapal Di Beijing, Kahwin Bulan Depan

assalamualaikum u ol..

Bekas suami Kris Dayanti, Anang dikatakan telah pun melamar
pasangan duetnya Ashanty..
yang bestnya Anang melamar kekasih hatinya ni 
di atas kapal ketika sama2 bercuti di Beijing, China
dan disertai oleh 2 lagi anak Anang..
best nye..agak romantik tu..




"Waktu itu saya sedang berbual dengan Aurelle dan tiba-tiba dia (Anang) datang dan menghadiahkan cincin kepada saya. kejutan itu bukan sahaja membuatkan diri saya merasa bahagia malah Anang juga memberikan cincin itu di atas kapal yang lebih menimbulkan suasana romantik.


Sudah pasti saya merasa gembira kerana dia mengotakan janjinya untuk mengahwini saya dan akhirnya ada juga seseorang yang akan melindungi saya setiap hari nanti."






pasangan ni dikatakan akan berkahwin pada bulan depan..
mereka juga sedang membuat persiapan perkahwinan..
tapi masih belum mendapat kepastian dari mulut Anang lagi..so sama2 lah kita tunggu ye..=)


P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

2 comments:

eB ezrin said...

ptt ar dlm radio tadi citer psl nih :)

Anonymous said...

tak benar pn..
ashanty ade pakwe kat msia dah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...