Wednesday, November 23, 2011

(Gambar) Artis Wanita Mewarnai FFM24

assalamualaikum u ol..


Festival Filem Malaysia 24 telah pun melabuhkan tirai..
tahniah diucapkan kepada pemenang..
kalau korang nak tau tentang pemenang2 KLIK SINI..
sekarang ni KIC bukan nak komen tentang keputusan pemenang pada malam tu..
sebab keputusan juri adalah muktamat..
so tak leh nak kata apa2 lah ye..
kunci je mulut tu..huhuhu..
pada FFM24 hari tu, macam biasa, ramai artis yang melaram 
dengan pakaian yang cantik2..
memang terserlah keayuan artis2 wanita ni..
korang tak caya korang tengok lah sendiri ye..
























ehsan gambar: MiG Online & Mkstreet

P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

3 comments:

mishnurlin said...

fazura paling gojes.. macam cinderella :)

kakchik@ella said...

baju dan kasut fazura mcm Cinderella. Neelofa, Maya Karin, Eja = meletops.

cik violet said...

tkt tgk didi alias..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...