Tuesday, November 1, 2011

Khairul Fahmi Bersosial Bersama Dahlia Teck

assalamualaikum u ol..


semalam agak kecoh juga lah tentang isu 
Khairul Fahmi bersosial dengan Dahlia Teck di Changkat..
banyak laman blog dah cerita pasal ni..
cuma KIC tak sempat nak update semalam..
lepas putus tunang, macam2 gosip liar melanda penjaga gol popular ni ye..
terpampang gambar Khairul Fahmi bersama kekasih hatinya yang sangat seksi..
ramai lagi teman2 pasangan ni yang sama2 menikmati makanan Itali..
tapi yang tak sedap mata memandang, 
macam ada minuman keras yang terhidang bersama mereka..
KIC pun tak pasti..
so kita fikir secara positif lah ye..=)






P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

9 comments:

erleena said...

wahhhhhhhhhhh -.-

cik ika said...

apek3..erm~~

Azlan Hasan said...

hehehe..ade gak baca pasal nie smalam..ramai gak blogger yang hemtam dia n kata sebab ni prestasi dia menurun tapi for me its normal..dia pun ade social life..pasal arak tu selagi tak nmpak dia teguk kita consider dia tak minum jer laa..hehe.. :)

Regards,
-Strider-

fieda said...

alamak..kantoi suda...

miss kinah said...

setahu saya black label tu cm alkohol je..

NMH said...

menimbulkan fitnah sebab ada botol tu kan..hmm entahla...macham2

shahjiehan said...

elok sgt la nak share or like.. sebarkan aib orang....~



sori klo terasa

fiQ'Ra said...

sape eh? rasa mcm tak kenal.. hehe

bai'ah wafiyah said...

http://ceritasukadukasaya.blogspot.com/2011/11/tragedi-oktober-2011a.html

ntah pape je . mympah pon ade

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...