Friday, November 25, 2011

Chef Wan Taja Majlis Perkahwinan & Berbulan Madu Anak nya, Chef Riz

assalamualaikum u ol...




untunglah bila ayah nak taja majlis kahwin dan bulan madu anaknya..
bila ayah mampu, tak salah kan nak buat macam ni..
untung lah Chef Riz dan bakal isterinya, Ana Dahlia
bila Chef Wan bersetuju untuk menaja perkahwinan mereka..
mesti perkahwinan pasangan ni akan diadakan secara besar-besaran..
tak sabar nak tunggu tarik 11.12.11..
pasangan ni akan disatukan pada tarikh tu..


"Saya akan menaja pakej berbulan madu untuk pasangan pengantin baru itu selama seminggu tetapi masih merahsiakan destinasi sebagai kejutan.


Dia hanya perlu mengeluarkan wang untuk hantaran, wang hantaran pada pihak perempuan selain mas kahwin dan cincin untuk bakal isterinya. Selebihnya saya akan uruskan sebagai hadiah untuk anak lelaki tersayang"





wahhh..bestnya..
ok lah..ayah femes kan..duit pun banyak..
apa salahnya nak dilaburkan untuk anak tunggal lelaki sendiri..
best lah kan kalau dapat macam ni..


P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

5 comments:

Solihahazahar said...

eh itukn yg jadi juri MasterChef tuu? hahhahaha anak chef wan ropenye :))

Rozuan Ismail said...

seronoknya dis

Cik Rose Cute said...

Untung kau anak Chef Wan tau hihihi

cik violet said...

untung nya dia :)

aien hermionie said...

untung lar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...