Saturday, November 19, 2011

(Gambar) Seksinya Fasha Sandha

assalamualaikum u ol...

sapa tak kenal Fasha Sandha..
artis yang penuh dengan kontroversi..
kali ni Fasha masih menimbulkan kontroversi lagi 
dengan penampilan seksi nya..
tapi mesti korang tak terkejut kot dengan penampilan Fasha ni..
sebab Fasha memang dah biasa seksi macam ni..
cuma kali ni agak menjolok mata sangat lah..
gambar ini di ambil semasa pelancaran majalah Lisa..
so korang tengok la sendiri penampilan Fasha ni..
elok sangat ke berpakaian macam ni..???
korang fikir lah sendiri ye..







* so, apa beza keseksian Fasha Sandha dengan Zarina Anjouli ni..???macam sama je..


 P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

5 comments:

♥ Elin ♥ said...

bak kata suami...wanita akhir zaman begini ler.

Saiazuan said...

manusia akhir zaman..

Pendamba Mawar said...

teruk2 harap dia sedar semu nk bertentangn dgn pgangan Islam

♥Cik ieyza Nano♥ said...

cam pmpuan sundel dah..hahhaaa

Razil Tahir said...

xde sesape yg ade kuasa or nak nasihat dia ker?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...