Monday, September 5, 2011

AQASHA Bakal Jadi Ayah

assalamualaikum u ol..


ramai yang telah maklum bahawa isteri pelakon popular Aqasha, 
Nur Baizura dah sarat mengandung sekarang..
dan tunggu masa untuk bersalin je..
mungkin hari ni, mungkin juga esok..
tak sabar nak tengok baby comel Aqasha ni..

mengikut tarikh nya, baby Aqasha ni bakal lahir esok, 6 hb..
tapi tak tau lah kan..mana tau baby tu nak keluar lagi awal ke..
apa2 pun kita tunggu...=)
doakan lah moga isteri nya selamat melahirkan baby pertama pasangan ni..
jap lagi merdeka lah baby Aqasha ni..huhu



sweetnya Aqasha bersama isteri..=)


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq.

4 comments:

Paris Hilton (M) said...

wahh aqashaku...sadis!

kayrul-shah said...

diam2 dah nak jadi bapak dah aqasha nie

cik najihah said...

mcm anak laki je

cik najihah said...

mcm anak laki je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...