Friday, September 23, 2011

Tak Puas Hati Dengan Facebook

assalamualaikum u ol..




majoriti daripada kita ni ada akaun Facebook kan..
bagi KIC Facebook agak penting pada masa sekarang ni..
tapi makin lama KIC tengok banyak perubahan yang dibuat oleh pihak Facebook ni..
makin merumitkan dan tak mesra pengguna..
pembaharuan yang ingin di buat tu tak menepati citarasa penggunan Facebook..
bagi KIC Facebook ni nak meniru Google+..
mungkin kerana Facebook merasakan yang Google+ tu sebagai pesaing..
sebab tu lah lagi banyak pembaharuan yang di buat oleh facebook..
bagi KIC tak payah lah penambahbaikan yang merumitkan pengguna..
ramai yang tak puas hati dengan perubahan tu..
mungkin bagi Facebook ini untuk kebaikan pengguna..
tapi kadang2 menyusahkan juga..
nak belajar kaedah2 baru tu..
mungkin pengguna lebih selesa dengan yang lama..
kemungkinan besar, banyak lagi pembaharuan yang akan di buat oleh Facebook..
korang bersedia je lah ye..



P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

4 comments:

AyiLarimA said...

Assalamualaikum..
Ehhh.. (buat muka pelik)
Blog KIC dah b'ubah wrna dan corak laa..
Cantik, cantik !

Kembali ke tajuk asal :
Mira pun agak tak puas hati dgn design baru fB sekarang.
Makin m'repek2 plus makin senang org nak tau personal kita..
:(

zahidah seran said...

kerap sangat berubah.
pening...

p/s:cantik header.suka tengok..=)

kaizen said...

sabo je laa...

nur aishah said said...

btol tu..kalau perubahan tu menyenagkan pengguna takpe la..ni tidak,menyusahkan ajee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...