Friday, September 9, 2011

(Gambar) Anne Ngasri, Rita Rudaini, Sharifah Sofea, Nana & Eja Beraya Bersama Keluarga

assalamualaikum u ol..


raya sebulan..so masih lagi mood raya..
nak kongsi dengan korang gambar2 artis beraya bersama keluarga..
sweet je KIC tengok..
nampak happy je walaupun ada dari artis2 ni beraya tanpa suami..


macam Anne dan Nana lah kan..
tapi mereka tetap gembira bersama anak2..
paling KIC suka gambar Anne dengan anak2 ni..
semalam ada yang mintak KIC post gambar family Anne dengan anak2 nya yang comel..
so KIC hanya dapat gambar ni je..
yang penting anak2 Anne memang comel..
walaupun bergelar ibu muda..tapi Anne tak mengalah..



yang ni pula gambar family Eja..
ada lagi yang tak tahu yang Eja ni dah ada anak yang comel..
dah berumur 2 tahun pun..
senyap2 je kan..
tak silap KIC Eja ni dah kahwin 10 tahun..



yang ni pula family Rita dan Aidil..
walau dugaan apa yang datang mereka 
tetap bahagia dengan 2 orang putera yang comel ni..



comel kan anak Sharifah Sofea ni..
tengok lah mama dan papa nya kan..
nama anak Sharifah sofea ni Arianna..



bergelar ibu tunggal tak menghalang Nana untuk bergembira di hari raya..
lagi2 ada hero peneman..
kegembiraan anak di hari raya lebih penting dari segalanya..
lagi2 di hari raya ni kan..




p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq.

15 comments:

aslann said...

anak anne ngan sh sofea comel nye! hehe.

Fendy said...

cute mute ank2 diorg...huhu

Mila Ahmad said...

molek² anak mereka

Cik Bambam said...

comel loter smuaaa budak2 tuh!!esp anak anne! :P

eB ezrin said...

cutenyer... tapi anak org besa cam kiter pn x kalah kan? ha ah ha prasan ;p

Cik Azizah said...

suke sgt keluarga aidil n rita..hehe anak sofe nsemnya..ikut muka laki dia..hehe

^^nu[dd]yra^^ said...

suker tgk rita n aidil bahagia ngan anak2 diorg wpon dilanda plbagai kontroversi dulu....~

shera haifa said...

comel2 smuanya..

kayrul-shah said...

comel2 semua gambar artis nie..sekejap je anak eja dah besar...

maymec said...

Cute laaa...
http://stillboutme.blogspot.com/

alif haris said...

anak 2 baby bukan artis pn comel jugak ..hahaha :p

DanieL AdiE said...

Comel gile anak sharifah sofea...

NadiRah said...

comelnya annee!!!

Rozuan Ismail said...

tuan belog bila lagi?

Irma A.Wahid said...

bile la plak saya ni yg nak beraya dgn suami dan anak2? hahaha..gataiiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...