Wednesday, September 21, 2011

Macam Ni Rupanya Gambar Ni Dihasilkan

assalamualaikum u ol..


entri KIC sebelum ni berkenaan Gambar Ni Menarik..
ada juga pembaca blog yang komen..
so sekarang ni KIC nak tunjuk lah macam mana gambar ni dihasilkan..
sebab ada yang cakap ia dihasilkan menggunakan photoshop..
tapi sebenarnya bukan dari photoshop..
macam yang KIC cakap dalam entri sebelum ni..
memang ada orang disebalik gambar tu..
bukan design dari photoshop..
kalau korang tak caya..korang tengok lah sendiri 
salah satu dari gambar yang KIC tunjuk sebelum ni....
macam mana kreatif nya mereka ni..




v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v







p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

9 comments:

Rozuan Ismail said...

pergh,sangat unik dan kompleks

Anonymous said...

salam... same entry and want see more visit ercy at http://ercywong.blogspot.com/2011/08/invisible-man-nak-kongsi-dengan-anda.html

Mila Ahmad said...

hebat betul la

En. Kronik said...

nak buat kaler pokok lak.!

eB ezrin said...

wow rajin:)

Amirrah Zawani said...

tak perasan pun ada org td..

farah hanim said...

wahh
sgt kreatipppp :D

mira moshi;D said...

unik :)

gadis kepastian said...

menarik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...