Thursday, September 22, 2011

Unik Kad Kahwin Nabil & Zira

assalamualaikum u ol..




korang dah tengok ke kad kahwin nabil yang rasmi ni..
bagi KIC kad kahwin pasangan ni amat2 unik..
kiranya lain dari yang lain lah..
kad kahwin Nabil ni berkonsepkan kisah dongeng
yang bertemakan majlis perkahwinan ala2 wonderland..
wahhh..sesuai kan..
dengar khabarnya kad ini dihasilkan oleh pelukis karikatur profesional..
kalau korang tengok dah macam buku cerita dongeng je..
comelnya lah..












majlis pasangan ni akan berlangsung di I-City Shah Alam..
moga majlis pasangan ni berjalan lancar..


kredit gambar: Opss Media

p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

9 comments:

Ruzzezanie said...

hihi..comel la.. moga berkekalan ke akhir hayat hendaknya perkhawinan dorg tu ye..

Anonymous said...

kisah donggeng?


donggeng ke dongeng?

SHaRKFiQ SSM said...

uisshh~ hebat!!
kad ni hard cover mcm buku cerita ke??

Ceritera Anak Sampah said...

kad kawen je da spend rm10(agak2 je..) per each, wedding mesti gempak!

erin_cool said...

waahhhh...len drpd yg len.cntik la kad dorang...huhuhu

Mila Ahmad said...

SGT CUTE!

AyiLarimA said...

kreatif nya design kad kawen nabil ni..
semoga hubungan yang suci ni kekal sepanjang hayat mereka.. amin..

fA!Z said...

memang bertepatan dengan konsep fairy tale :)

encikfaiz.blogspot.com

isma said...

wah.. macam snow white...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...