Tuesday, September 27, 2011

Didakwa Membunuh, Pelajar IPTA Ditahan

assalamualaikum u ol..


minggu lepas KIC ada post tentang 
korang boleh baca entri tu untuk tahu serba sedikit tentang kes ni..
seperti yang korang sedia maklum,
polis telah menahan seorang remaja bagi membantu siasatan..



Muhammad Khairi yang dituduh membunuh Nurul Awatif..



Tertuduh yang merupakan pelajar institusi pengajian tinggi awam (IPTA), Muhammad Khairi Nor Aziz, 19, hanya mengangguk faham ketika pertuduhan dibacakan di hadapan Majistret Wan Karimah Wan Md. Abd. Ghani. Tiada pengakuan direkodkan daripada tertuduh.

Muhammad Khairi didakwa membunuh hingga menyebabkan kematian Nurul Awathif Mohd. Shakir, 19, di rumah bernombor B-119 Apartmen Sri Wira, Jalan Ukay Perdana 2, Taman Ukay Perdana, Ampang di antara pukul 9 malam, 4 September hingga pukul 2.15 pagi, 5 September lalu.


antara sebab kejadian ini terjadi adalah kerana mangsa 
tidak mahu meneruskan hubungan mereka lagi..
mungkin suspek bertindak nekad, sehingga sanggup cube memperkosa 
mangsa sebelum di bunuh dan di bakar..
tapi kita belum tahu lagi keputusannya..
mangsa hanya dituduh..walaupun bukti2 dah ada..
tapi kita tunggu dulu keputusan mahkamah..


**sekarang ni memang trend bakar orang je kan..
lepas bunuh bakar..
dahsyat lah orang zaman sekarang ni..


Sumber: Kosmo


P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

3 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

katenye bdk uitm seri iskandar.hish..buat buruk name uni je.huhuhuhu~ moga dia insaf dgn perbuatannya dan diberi hidayah sebelum hukuman gantung.

Rozuan Ismail said...

teruknya zaman sekarang ni.seram sejuk dibuatnya

shaliza khairi said...

Ya Allah, macam ini pun ada ke? memang teruk la manusia sekarang ni. suka2 je nak bakar2 anak orang. haissh~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...