Wednesday, September 7, 2011

(Gambar) Alehandra Ahmad - Cahaya Mata Sulung Aqasha

assalamualaikum u ol..

baru kelmarin KIC post tentang Aqasha Bakal Jadi Ayah..
semalam Aqasha junior telah melihat dunia..
aqasha menerima hero baru dalam keluarganya..
wahhh..mesti baby dia comel kan..
anak Aqasha ni diberi nama Alehandra Ahmad Bin Firdee Aqasha..
boleh tahan nama anak Aqasha ni ye..
mengikut kata Aqasha, nama anak dia ni bermaksud
Alehandra - pejuang bangsa , Ahmad - yang terpuji
baby boy Aqasha ni selamat dihahirkan pada 6 september pada jam 6.14 petang..



inilah dia Aqasha Junior..
Alehandra Ahmad..
comel kan...=)


tahniah buat aqasha dan isteri..
moga kelahiran orang baru dalam keluarga ni 
dapat mengeratkan lagi hubungan mereka suami isteri..


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq.

3 comments:

sifu im said...

alehendra..maksud pe tu??

eddy syrol said...

uiks comelnyer..err..tapi tak brani nak dukung baby..huhuhu...

jom singgah
ady budika BW blog tett tett

eszyamin said...

budak ni berjambang..comel...geram rasa nk dokong..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...