Tuesday, September 6, 2011

ELYANA Timang Cahaya Mata Pertama

assalamualaikum u ol..


Foto


ramai artis kita yang nak kahwin..
ada juga yang menerima orang baru dalam keluarga..
meriah sungguh industri hiburan kita ni kan..
terbaru penyanyi Elyana telah selamat melahirkan bayi perempuan..
puteri sulung Elyana dan suaminya lah ni..
tahniah Elyana..
tanggal 27 Ogos bayi ni telah melihat dunia sekitar jam 6.45 petang..



ini lah dia puteri sulung Elyana dan suaminya, Khairul..


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq.

8 comments:

Qu NazRyn said...

ada iras elyana byk kot...comell sgt bby ni...

✿Cik aYusE✿ said...

apa nma bby dorg ni erk cumil eh =)

eB ezrin said...

comeinyer... grrrrrrrrrrrrrrrr gram :)

NadiRah said...

dh lame nk tgk ank dy...
dpt jugak akhirnya..
cm muka nad jer...huhuhu

yad'z said...

alolololo............. omeyyyy nyeeee.... >_<

Saiazuan said...

cute! mcm muka elyana gak.. ;D

merahitujambu said...

alahai comelnyaaa

Kongsi Apa2 Aje said...

salam perkenalan...
sudah 4low awk...4low kongsi blik yer

huhu...cumil yer babay dia...muaaah (^_^)

ingin berkongsi entry...sila paste link entry di sini
http://kongsi-apa2-aje.blogspot.com/p/berkongsi-disini.html

mekasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...