Sunday, September 25, 2011

Saya Bukan Klon Yuna - Najwa Latif

assalamualaikum u ol..



siapa sangka tiba2 akan jadi popular..
siapa sangka tiba2 dikenali ramai..
itu lah dia Najwa Latif, yang lebih dikenali sebagai gadis Youtube..
sapa yang tak kenal penyanyi yang popular dengan lagu Cinta Muka Buku ni..
lagunya kian diminati ramai..
kalau tak, tak kan lagu Najwa Latif tu menduduki tangga teratas dalam carta Hot FM.
bertuah lah..bila lagu best dan diterima ramai..
sekarang ni pun nama Najwa Latif dah meniti dibibir peminat2 industri hiburan.

tapi yang tak sedapnya ada yang cakap Najwa Latif ni klon Yuna..
Bagi KIC isu ni tak perlu lah timbul..sebab Najwa ni ada bakat tersendiri..
Yuna mempunyai kelebihan begitu juga Najwa..
mungkin kerana imej dan latar belakang muzik yang sama kot..
tapi jangan lah terus labelkan Najwa ni klon Yuna pula kan..

Saya dan Yuna adalah dua individu berbeza. Dia adalah bintang dan punya kedudukan tersendiri. Sedangkan saya cuma artis yang baru nak berjinak-jinak dalam industri. Tidak adil andai berterusan melabel saya adalah klon Yuna. Bagi saya peluang untuk buktikan siapa Najwa Latif sebenarnya..

baru berumur 16 tahun, najwa Latif dah semakin popular sekarang..
sebelum ni dia telah terpilih sebagai pemenang
Anugerah Bakat Muda Selangor..
Tak sia2 dia jadi Gadis Youtube kan...=)
nak tengok video klip artis muda ni
korang boleh lah gunakan enjin carian Youtube: Najwa Latif,
di FB: Najwa Latif fan Page dan di Twitter: Njwalatif


P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

7 comments:

Saiazuan said...

she got talent!!! :D

p.s kenapa blog KIC semakin suram?? tgh buat modifikasi ke?

Wyna Nubies said...

As Salam,

Semakin ramai yg lupa dunia ini sementara dan akhirat itu kekal utk selama-lamanya.
Berbakat di dunia tak bermakna berbakat juga diakhirat sana.. :)

Wyna Nubies said...

As Salam,

Semakin ramai yg lupa dunia ini sementara dan akhirat itu kekal utk selama-lamanya.
Berbakat di dunia tak bermakna berbakat juga diakhirat sana.. :)

azrijohan said...

:)

Phat said...

berbakat

ain revival said...

selamat majujaya utk najwa :D

dilazfamily said...

lama tak datang jenguk KIC.Blog KIC dah cantiklah. Dilaz pun nak kemas bloglah.
Dilaz suka sangat kat Najwa nie..berbakat dan bijak kan Najwa ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...