Tuesday, September 20, 2011

Gambar Ni Menarik

assalamualaikum u ol..

KIC suka nak berkongsi dengan korang 
tentang gambar2 yang agak menarik ni..
mungkin ramai yang pernah tengok..
mungkin ada juga yang tak pernah tengok..
tajamkan mata korang tu dan lihat gambar ni..










jumpa tak gambar yang tersembunyi tu..
tengok betul2..
menarik kan..?
sangat kreatif..
tak silap KIC kat gambar tu memang ada orang..
dan orang itu di cat mengikut warna latar belakang..
tapi KIC tak pasti macam mana ia di buat..


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

7 comments:

niesasukasuki said...

jumpa ! ehee..

im yours said...

maybe photoshop..gne overlay..main curve skit...maybe akan jadik

diana said...

rajin sungguh depa no..
heheheh

Ceritera Anak Sampah said...

kretif nye... macam2 la.

gadis bunga said...

laaaaa ingatkan benda tuttttt .
haha

shafiqabdshukor said...

dh jmpe dh sumer..

Anonymous said...

Great info, sweetie! Keep it up! By the way, why don't you make your blog a little more social.


11Jane Tremblay
dominos coupons

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...