Wednesday, September 7, 2011

(Gambar) LADY GAGA Tanpa Solekan

assalamualaikum u ol..




sapa yang tak kenal Lady Gaga..
satu dunia kenal dia..tak kira lah dari sudut negatif ataupun positif..
terus terang lah..KIC tak berapa minat dengan penyanyi omputih sorang ni..
mungkin sebab penampilan dia kot..
tak dapat nak dipastikan..huhu




ramai juga yang tahu Lady Gaga ni hantu fesyen..
macam2 gaya yang berani dia cuba..
selalu kita tengok muka dia penuh dengan warna2 mekap..
so sekarang KIC nak tunjuk muka Lady Gaga ni tanpa mekap..
sebab biasanya orang nampak dia ni gah bermekap..
jom layan gambar2 Lady Gaga ni tanpa mekap..










photo-shoot ni khas untuk majalah Harper's Bazaar..
bukan senang kita nak tengok Lady Gaga tanpa mekap ni..


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq.

17 comments:

Saiazuan said...

i never like gaga

Penyu said...

buruk beno tanpa mekap.

asfira aminuddin said...

i tak suka la lady gaga ni. sbb bnyak sgt lagu lagunya berunsurkan kristian.

Peah Ros said...

macam nyah aje aku tengok

mumui said...

aduhh.. nak pengsan tgk...

hanaahmad said...

macam dua alam. hihi. dia memang tidak cantik sebenarnya.

hidayahjamal said...

pucat mcm sakit rupanya,

haffizmohdnoor said...

cantiklah dia.. adorerable

Ceritera Anak Sampah said...

she's on make-up la..i know la.tgk bibir die adew lips liner .
maybe x pakai maskara & eye's liner jee.

Ceritera Anak Sampah said...

she's on make-up la. i know laa, tengok bibir die adew lips liner.
mayB just x pakai maskara & eye's liner jee

sYafIk-wAy said...

gagagagaggagagaga

eB ezrin said...

rasernyer tuh bkn tnpa mekap tapi mekap zaman dolo2 ;p

Mila Ahmad said...

bila xmakeup nmpk tua la..

YAYA AZURA said...

tak pernah minat ngn gaga nie..hhihi.
nampak tua la dia tak mekap...

Aku Si Pujangga said...

hantu gaga.. hahaha..

salam kenal dari pujangga.. :)

http://sipujangga89.blogspot.com

sitihanisahali said...

eeeeeee..tak minat lgsg die ni.ntah ape2.

erleena said...

haha btoy2 hantu gaga :P
pehh mekap je lbey -.-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...