Tuesday, September 6, 2011

Kad Kahwin NABIL RL Sempoi

assalamualaikum u ol..



Nabil dan Nazirah


untung lah pelawak popular kita ni..
sambil berhari raya dapat edar kad kahwin dia..
best nya lah..
hari bahagia bakal tiba..
Nabil akan disatukan dengan Nazirah Ayub pada 2 Oktober ni..
yang unik nya tentang kad kahwin Nabil ni, KIC tengok sempoi je..
bertemakan kartun..
lain dari yang lain lah ni..




majlis pasangan ni akan diadakan di I-City Shah Alam secara terbuka rasa nya..
sekarang pun Nabil sedang sibuk menguruskan hal perkahwinan nya..
doakan lah moga majlis mereka ni berjalan dengan lancar..


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq.

21 comments:

merahitujambu said...

comelnya..nnt sy nk lukis doodle laa kt kawin sy sendiri=p

Aien Najib said...

style habis :p

A to Z Lyrics said...

tahniah buat nabil ngan pasangannya! btol2 sempoi laa kad kahwin mereka nie.... hahaha terbaek!

Paris Hilton (M) said...

hehe comel2, jmput join segmen sy :p

cik pulau said...

cantik seyh...

Elmoluya WutWut said...

macam kad raya. tapi kad kahwin asyraf muslim lagi style rasanya. :D

cik najihah said...

comel gilos

rara pinkmafia said...

uisshhhh mmg sempoi lah.

CIK FERRA AWW said...

WAH STYLE JUGAK KAD KAWIN DIA NI. MESTY RMI YG TIRU GAK NI

mizzkechique said...

comel la kad kawen tu..

KuNanGKuNanG said...

skrg dah macam2 style kada kawin kan.boleh pilih yg mana berkenan.

gadis kepastian said...

sweet...=)

erleena said...

eh swit gile! cm kad raye :D

Nur Auni said...

cantik la kak kwen die..
nk wat satu laa..
heee..
tp mcm tipu2 pon da jgak..heheheh..

asfira aminuddin said...

comel! i pun suka sgt!

Mish Apple said...

kad kawen kite . . orang-2 yg kite jemput . . sorang dapat satu mesen basuh . . ade faedah kan ? #budak14tahunpunyacomment

Rien Rose said...

nk post psl ni bleh? nnti rien bg backlink.. :) hehehe

NadiRah said...

wahhh...tp x mcm muke nabil pon..huhu...

Cik tikah said...

simple je kan. cool! :)

nuerule areyin said...

terbaek lah

teh o beng said...

comel sgt !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...