Tuesday, September 20, 2011

(Gambar) Anak Ketiga Fazley Yaakob

assalamualaikum u ol..




tahniah KIC ucapkan kepada penyanyi Fazley Yaakob
yang telah menimang cahaya mata ketiga pada 9 September lalu..
bayi comel ini diberi nama Ahmad Fierudz atau nama timangan manja nya Piyush..
comel nama anak Fazley ni..
Piyush dilahirkan di sebuah hospital swasta dan seberat 3.3 kilogram jam 9.30 pagi..

sejak mendirikan rumah tangga pada tahun 2006
pasangan ni dikurniakan 3 orang cahayamata..
anak pertama pasangan ni Ahmad Fariedz (Payish), 2 tahun 11 bulan..
anak kedua nya, Ahmad Fieradz 1 tahun 5 bulan..
tahniah KIC ucapkan kepada Fazley..
moga menjadi keluarga yang bahagia sentiasa..
dengan kehadiaran hero2 yang comel dalam family ni..
nama anak2 nya pun cantik2..KIC suka..=)



Piyush..comelnya..
ade lesung pipit lah..=)





kredit gambar: Twitter Fazley Yaakob


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

5 comments:

KuNanGKuNanG said...

mmg comel..geram je tengok.

erin_cool said...

wahhh dh 3???cepatnye..pandai2..cm nila abg i..wawawwa

Ceritera Anak Sampah said...

Tahniah to Perdana Menteri (skrg)kite gak, dpt cucu baru lg...

Cik tikah said...

comelnyaaa anak dia! <3

love shimah said...

hoho amboii nme bkn main ssh lg nk myebut

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...