Thursday, September 8, 2011

(Gambar) NABILA HUDA Bersama Anak

assalamualaikum u ol..

dah lama KIC nak abadikan gambar Nabila Huda bersama anaknya..
tapi asyik tak berkesempatan je..
tapi akhirnya dapat juga KIC selitkan serba sedikit gambar dua beranak ni..
comel anak Nabila Huda dan cucu kepada penyanyi rock Amy search..
secomel nama nya, Keisha laila...
pandai berposing tu...=)




 










haaaaa...comel kan..
KIC suka tengok gelagat anak Nabila ni..
sweet je...=)


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq.

8 comments:

Irma A.Wahid said...

betul ke kabar ANGIN YG DIA NI NAK BERCERAI?

nazirah said...

comelnyeee...

KuNanGKuNanG said...

mmg cute..tp sygkan sbb ibu bapanye nak bercerai..kesian anak kecil ni...

kayrul-shah said...

memang betul2 comel la anak nabila nie..geram je tengok

eB ezrin said...

ala tomeinyer.. muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Finaz Jaafar said...

comel ank dy..mcm mix omputih jeh

echa takashimaya said...

comel!

LadyBird said...

sangat comel :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Singgah Sini