Saturday, September 24, 2011

Koleksi Gambar Pre-Wedding Memey & Norman

assalamuaalikum u ol..

hari ni adalah hari bahagia bagi pasangan Memey & Norman
sebab mereka akan disatukan hari ni..
majlis pernikahan mereka ni diadakan di Felda Tenggaroh, Johor..
sebelum tu KIC nak tunjuk kat korang gambar pra perkahwinan mereka..
korang layan je lah gambar pasangan hot ni ye..
sebelum ni KIC post Gambar Pre-Wedding Memey & Norman
yang ala2 Tradisional gitu..nak tengok klik SINI
yang ni pula ala2 moden...


















banyak lagi gambar pasangan ni di Annas Easkey


P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

3 comments:

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

hurm...tahniah buat memey & norman...

salam singgah!

▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬
♫♪ GOOD AFTERNOON ♫♪
▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬

*happy blogging*

╔══╗
╚╗╔╝
╔╝(¯`v´¯)
╚══`.¸.BLOGGING

From ♥ weiyda!

nick dot anis said...

i tak suka diowg huhu

Rozuan Ismail said...

senoga berbahagia buat mereka!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...