Saturday, September 17, 2011

(Gambar) Felix AF3 Akhiri Zaman Bujang

assalamualaikum u ol..




senyap2 je artis ni nak kahwin dah..
ke KIC yang tak tau..huhu..
sesiapa yang masih lagi ingat pada Felix Agus..?
naib juara AF3..
lama dah KIC tak dengar cerita dari penyanyi realiti TV ni..
yang terbaru penyanyi kelahiran Sabah ni akan menamatkan zaman bujangnya 
pada hari ini, 17 September jam 6 petang tadi..
jadi sekarang ni Felix dah jadi suami orang lah ye..
gadis bertuah tu adalah Lydia Larius, 26
yang bekerja sebagai penari di Lembaga Kebudayaan Sabah..
mereka berkenalan sejak 6 tahun lalu ketika Felix buat persembahan di Kota Kinabalu..
majlis perkahwinan mereka diadakan di Pusat Kebudayaan Negeri Sabah..












cantik isteri Felix ni..=)
tahniah KIC ucapkan pada Felix..

p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

6 comments:

Nur Zalfa Afra said...

felix ni sabah bkn islam ea?
a'ah,, lawa is3 die..
pulak pakai gaun putih cam gitu,, lgi lawa

missamy said...

wahh . dah kawen dahh felix . minat sgt kat felix since AF3 :) tahniah .

Rozuan Ismail said...

selamat pengantin baru buat felix dan isteri

NadiRah said...

lain lah muke felix...huk3

SHaRKFiQ SSM said...

uishh, dah kawen Felix nih..
smoga bahgia hingga akhir hayat..
skrg nih pun br balik dr knduri kawen membe UiTM kat muar, johor~


btw, Felix smkin berisi~ heheh

nureenina said...

wah~ felix makin ensem~ bini dy pom lawa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...