Wednesday, September 14, 2011

Shahz Jaszle Temui Cinta Baru

assalamualaikum u ol..


macam2 kisah percintaan pelakon Shahz Jaszle ni..
pelakon yang popular dengan drama Asmara
pernah digosipkan dengan Maria Farida dan juga Nealofa..
tapi dinafikan oleh Shahz Jaszle sendiri..
kali ni pelakon muda ni mengaku sedang intim dengan pelakon baru, Miera..
mungkin ramai yang tak kenal siapa Miera ni..
sebab KIC pun tak kenal juga..huhuhu..
Miera ni pelakon baru yang digandingkan dengan Shahz Jaszle dalam filem baru
arahan Mamat Khalid, Rentaz...
tapi ni bukan cinta lokasi ye..
sebab Shahz dah kenal Miera sejak 8 tahun lalu..
nak tau kisah mereka..jom kita baca apa kata Shahz..




Sebelum ini, memang sudah lama saya kenal Miera memandangkan kami belajar di sekolah yang sama di Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Tun Dr. Ismail dan Miera merupakan junior saya. Kami juga merupakan jiran memandangkan rumah Miera hanya di belakang rumah saya.

Semasa itu, saya pernah minat pada Miera namun tidak berpeluang untuk mengenalinya dengan lebih rapat lagi. Pernah satu ketika saya sepatutnya berjumpa dengannya namun disebabkan rakan baik saya suka padanya, saya hanya memendam perasaan tersebut.

Walaupun pernah kenal sejak lapan tahun yang lalu, tapi kami tidak pernah berpeluang untuk mengenali hati budi masing-masing sebelum ini. Jadi, gandingan di dalam filem arahan Mamat Khalid ini membuatkan peluang yang selama ini dilihat kecil, dibuka seluas-luasnya untuk memberi ruang mengenali hati budi masing-masing.



mengaku pula bercinta..
tapi tak tau juga betul ke tidak kan..
mungkin hanya gimik nak lariskan filem..huhuhu..


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

6 comments:

.eypgonzales. said...

cinte baru ... ^^

eB ezrin said...

miera tuh. knl... pelakon kan? :)

Rozuan Ismail said...

diorang ada rupa.untunglah

Saiazuan said...

kenapa artis x jth cinta ngan aku? hehe mengarut~

My Name is Mar said...

Miera Liyana ni suka cetuskan kontroversi..
Huhuhu..

aleyblogger said...

aik bukan ke liyana da ada kapel..benci lah artis yang ske cari publisiti murahan dengan jaja kisah cinta nih.

TONTON ONLINE HANTU BONCENG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...