Tuesday, September 20, 2011

Mamat Sepah Dedahkan Gambar Fida Tak Bertudung

assalamualaikum u ol..




isu ni agak sensitif juga sebenarnya..
tapi memang tengah hot sekarang..
KIC pun tak tau kenapa lah isu ni boleh timbul..
mungkin sebab banyak laman blog yang dah cerita tentang ni..
semua nya berlaku disebabkan Mamat memuat turun gambar Fida 
tak bertudung di laman Facebook nya..
bagi KIC benda macam ni tak patut berlaku..
Mamat pun tak patut buat macam tu..
tapi nak buat macam mana kan..benda dah jadi..
nak tarik balik pun tak boleh..
jom kita baca apa kata Mamat tentang isu ni..


Saya mengakui itu adalah salah saya tetapi sejujurnya saya tidak berniat untuk mengaibkan nama baik Fida pada mata masyarakat. Dia adalah seorang gadis yang baik.

Semasa kejadian Fida di dalam kereta dan secara spontan saya mengambil gambar tersebut tanpa menyedari sebahagian rambutnya terdedah tambahan pula saya tidak memakai cermin mata. Tanpa berfikir panjang saya terus memuat naik gambar tersebut di laman Facebook milik saya.

Saya sangat berharap perkara ini tidak melarat kerana takut orang akan mengatakan saya telah mengubah Fida melakukan perkara tidak baik sejak berkawan dengan saya.

Fida tidak mengetahui saya memuat turun gambarnya. Sebab itu saya kata Fida tidak bersalah dalam hal ini kerana semasa anda menemu bual saya ini, dia sendiri masih tidak mengetahui mengenai apa yang sedang terjadi. Saya belum bercakap dengannya tentang hal itu.



gambar yang diambil oleh Mamat sendiri..


apa2 pun setiap manusia melakukan kesilapan..
walaupun Mamat tak patut buat macam ni, tapi benda dah jadi..
mungkin ni pengajaran untuk Mamat dan Fida..
harap Mamat dapat betul kan keadaan..
apa2 pun Mamat dah tau kesalahan dia..
dah minta maaf pun..
harap benda ni akan kembali seperti sedia kala..
KIC pun kesal dengan cerita ni..


sumber: Mstar

p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

22 comments:

Tulus Sweet said...

tak best dahlah cmni....:(

Pendamba Mawar said...

"Semasa kejadian Fida di dalam kereta dan secara spontan saya mengambil gambar tersebut tanpa menyedari sebahagian rambutnya terdedah tambahan pula saya tidak memakai cermin mata. Tanpa berfikir panjang saya terus memuat naik gambar tersebut di laman Facebook milik saya."

tuan gambar tu?xkan tak tahu rambut dia terdedah..jadi dalam TV je la nak bertudung gitu.bila hang out xpyah??hahaa..lawak jugak la penjelsan ni..

apa2 pun benda da berlaku

cik najihah said...

tapi kalau tengokbetul2 yang gamba last mcm edit pon ade topi tu hahah
ala artis pon manusie jugak x lari dr kesilapan..

SITAHjewl said...

erm....manusia bleh berubah bla2...hope berubah ke arah kebaikan....

zool said...

hahaha.. nama pun artis.. byk sgt lakonannya

**::CIKNUURUL::** said...

setuju ngan pendamba mawar,..yg tuan punyer rambut tu,xkan la kat luar even dalam kete pon xpakai tudung?,.means dat die memang seorang yg on off ke ape?,.xbest la bile jadi camni kan,.timbul plak isu fitnah kalo bende ni xbetol,.

Astaghfirullah al azim,..

mia kaftiya said...

pendamba : setuju! baru je nak cakap camtu. hehe *dan, dan.. nak ckp cam tu*

Lia Lomi said...

ishishish..biar benor, awat tanpa menyedari pulak, takkan Fida tak pakai tudung bila nak jumpa mamat??

Rozuan Ismail said...

dunia hiburan penuh dengan ke pura-puraan

umUMRA said...

Hmmm....da tak suke dia..

suhada said...

tahu tape kata umumra..
tibe2 da jd xsuke mamat
dulu kes Adda
skang kes fida
buta sgt ke mata smpai xnmapk rambut????bukan nye seurat,ber urat2 rambut tu...xkan jumpe mamat xpakai tudung???n 1 thing for sure .. kalau btul fida tu seorg yg a good bertudung,die xkn tnjuk rmbut die kt mamat,wpon mamat tu bf die..serious .

LeLy shuhada shaari said...

xkesah lah..dia belakon pon bleh maen plok2..ni kan lagi tak btudung..uhm tudung pon tgk la camna je..artis sus ska nk cri yg btl2 bgs, nak lagi bla da market skg, nama da naek..

Woofer Storm said...

terlajak perahu leh undur,terlajak jalan tak tau nak jalan mana lagi..heheee

harap2 benda ni stle dgn baik kan??
follow sni^^

hafiz hafizol said...

Ahkak Fyda sampainya hatimu... #tibeee

TopiJerami90 said...

penjelasan mamat membuktikan fida memang seorang munafik

TopiJerami90 said...

lupa..jom melawat saya di Sini

kusyi said...

ala.. artis.. nk galmour le tu.. nyampah den.. :)

gadis bunga said...

setuju dengan pendamba mawar .
kan kat tv da elok pakai tudung .
asal kua nak tayang rambut plak ?
haihhh .

Saiazuan said...

den memang x brapa gemar mamat ni..dgr citr dia la punca sepah brpecah kan? hmm..

gadis kepastian said...

setuju....

Fara said...

mcm la x nampak pic tu terselit pantulan mamat tgh amik gambar kat tingkap kereta tu..siap pakai spek hitam lg..kan dh kantoi..

Anonymous said...

uhuk klu camtu baik awak remove post ni. macam sebarkan aib orang je.. :) #justsaying

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...