Tuesday, September 13, 2011

(Gambar) Awal & Scha Dihari Raya

assalamualaikum u ol..


raya sebulan..so KIC masih lagi nak bercerita tentang artis di hari raya ni..
tak salah kan...?huhuhu..
ramai yang dah tahu tentang kisah cinta Scha dan Awal ni..
mereka pun tak sorok2 kisah cinta mereka ni..
KIC tengok makin hari makin bahagia pasangan merpati dua sejoli ni..
nampak gembira di hari raya..
sedondon gitu..
ye lah..tak lama lagi mungkin akan berhari raya sebagai suami isteri kan..
bila tengok gambar mereka ni sangat2 padan..
moga kebahagian mereka ni berpanjangan..






sweet nya..
tahun depan beraya sebagai suami isteri lah kot..huhuhu...=)


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

4 comments:

NadiRah said...

comet\ynya ascha...hahahha...
apesal typo ni... -..-

Rozuan Ismail said...

sweet giler diorang ni ye

ijA said...

semoga mereka berbahagia...

udie joe said...

tapi tgk scha mcm senyum paksa jer..ye x..awal tu mmg da senyum lebar dah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...