Wednesday, September 7, 2011

Besarnya BUAYA ni

assalamualaikum u ol..

selamat tengah hari semua..
KIC terbaca tentang pertemuan seekor buaya yang sangat besar ni..
so nak kongsi lah dengan korang..
jarang2 kita dapat tengok ada yang berjaya tangkap buaya seberat lebih 1 tan ni..




buaya ni dijumpai di filifina dan ditangkap hidup2..
haaaa...bukan senang kan nak tangkap buaya 
seberat 1,075 kg dansepanjang 6.4 meter..
buaya ni di tangkap kerana menganggu keselamatan penduduk sekitar..




p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq.

7 comments:

mizzkechique said...

makaih, besarnya.. kalau MK yg kena ngap ni, kompom buaya ni xkenyang.. erkkk..

eB ezrin said...

mak ai... kalo jumper dpn mater mau fensan hu3

alongxp said...

ini kalau die nak ngap, sekali ngap je da setel dah nih... eko tu kalau die libas kite, mati berkali2 dibuatnye...

kerja kosong said...

Besarnya... Selera makannya juga mesti besar!!

GincoMerahJambu said...

besau btol buaya tu..mmg ptot di tangkap pun..t dy makan orang..haha

Sya Noor Afiqah said...

besarnya :O

ishiko said...

memang kecoh dari semalam nih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...