Wednesday, September 14, 2011

Eizlan Yusuf Tak Kisah Anak Nak Berlakon

assalamualaikum u ol..


dah lama KIC tak dengar tentang kisah keluarga pelakon Eizlan Yusuf ni..
diam2 dan besar anak sulung nya..
anak keduanya pun dan setahun..
suka KIC tengok family Eizlan yang bahagia ni..
macam artis2 lain tak galak anak mereka menceburkan diri dalam industri hiburan..
tapi lain pula dengan Eizlan ni..
dia tak kisah kalau anak dia ni terlibat dengan bidang yang sama dengan nya..
sebelum ni anak Eizlan memang ada buat uji bakat iklan dan diterima..
sekarang anaknya, Vie Zaara, 3, dah mula terlibat dalam dunia peragaan..
budak comel kan..senang lah dapat tawaran macam ni..
lagi pun isteri Eizlan tak bekerja dan boleh uruskan aktiviti anaknya..
seorang lagi anak Eizlan yusuf, Zareef Yusuf berusia setahun..






p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

5 comments:

KuNanGKuNanG said...

comel ank dia ni...canfirm nnt berebut org nak amik berlakon.

Aida Azryn said...

firt time aida tengok anak dia. comel siot! ;)

MrS. F!zA said...

suka tgk psgn ni..kalo anugerah apa2 msti pergi ber2..pstu sama cantik sama padan lak tu..

Scarlett O'Hara said...

Ayah hnsem, mak jelita,anak comel... betul2 bertuah.Mudah2an kekal ke akhir hayat.

nelly said...

sporting tuh ! wah ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...