Sunday, September 25, 2011

Dapatkan Media Hiburan (24-30 September)

assalamualaikum u ol..



pelbagai cerita menarik terdapat dalam Media Hiburan minggu ni..
macam2 cerita tentang perkahwinan artis yang terbaru tau..
antaranya perkahwinan Eira Syazira dan Azad Jasmin dan juga Danny X-Factor..
diselitkan juga cerita tentang bakal pengantin baru, Nabil & Nazirah..

pada peminat K-Pop, ada diselitkan juga poster istimewa Super Junior..
so apa tunggu lagi..
dapatkan segera..=)


P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

3 comments:

shera haifa said...

perghh cover urtv smua sal khwin2

yad'z said...

wahhh.. untunglahhhh., media hiburan ade prmoter. hehehhe. =P

nick dot anis said...

ramai tol nak kawen da

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...